Niet tevreden met het product?

Ruilen & Retourneren

Pistonmachine​ kopen

Ruilen & Retourneren

Bij Koffieapparaat.nu willen we dat je volledig tevreden bent met je aankoop. Als je om welke reden dan ook niet helemaal blij bent met je nieuwe koffiemachine of accessoire, bieden we een soepel ruil- en retourbeleid aan om ervoor te zorgen dat je met vertrouwen kunt winkelen.

Ruilen Binnen 30 Dagen

We begrijpen dat jouw behoeften kunnen veranderen en dat een product soms niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je aankoop binnen 30 dagen na ontvangst te ruilen. Of je nu een andere kleur wilt, een ander model of gewoonweg van gedachten bent veranderd, we staan klaar om je te helpen bij het vinden van het juiste product voor jou.

2 Jaar Garantie

Bij Koffieapparaat.nu geloven we in de kwaliteit van onze producten en streven we ernaar om je alleen de beste koffiemachines en accessoires aan te bieden. Daarom bieden we standaard 2 jaar garantie op al onze producten. Dit betekent dat je gedurende deze periode kunt rekenen op volledige ondersteuning en eventuele reparaties of vervangingen, mocht er onverhoopt een probleem optreden.

Retourproces

Het retourproces bij Koffieapparaat.nu is eenvoudig en probleemloos. Als je ervoor kiest om een product te retourneren, neem dan gewoon contact op met onze klantenservice. We zullen je voorzien van duidelijke instructies en een retourlabel, indien nodig. Zorg ervoor dat het product in de originele verpakking zit en in dezelfde staat verkeert als toen je het ontving. Na ontvangst van het geretourneerde artikel zorgen we ervoor dat de terugbetaling of ruiling zo snel mogelijk wordt verwerkt.

Uitzonderingen

Houd er rekening mee dat sommige producten mogelijk niet geretourneerd kunnen worden vanwege hygiënische redenen, zoals bepaalde accessoires of gebruikte koffiezetapparaten. Dit zal duidelijk worden vermeld op het moment van aankoop. Onze klantenservice staat echter altijd voor je klaar om eventuele vragen of zorgen te beantwoorden met betrekking tot retourneren en ruilen.

Bij Koffieapparaat.nu is jouw tevredenheid onze prioriteit. We streven ernaar om het ruilen en retourneren van producten zo moeiteloos en transparant mogelijk te maken, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je winkelervaring bij ons.

Wacht! We hebben nog iets voor je!

5% Korting

Vul uw email adres in en ontvang een 5% kortingscode in uw email!