Hoe werkt het?

Bestelling & Levering

Pistonmachine​ kopen

Hoe te Bestellen

Bij Koffieapparaat.nu maken we het bestellen van jouw favoriete koffiemachines en accessoires zo eenvoudig mogelijk. Onze gebruiksvriendelijke webshop stelt je in staat om moeiteloos door ons assortiment te bladeren en je gewenste producten te selecteren. Voeg simpelweg de items toe aan je winkelwagen, bekijk je bestelling en ga door naar het veilige afrekenproces. Na het voltooien van je bestelling, ontvang je een bevestiging per e-mail met alle relevante details.

Leveringstijd & Notificaties

We begrijpen dat je niet kunt wachten om je nieuwe koffiemachine te ontvangen. Ons toegewijde team werkt hard om ervoor te zorgen dat je bestelling snel en veilig wordt verzonden. De leveringstijd varieert doorgaans tussen 1 en 5 werkdagen, afhankelijk van de bestemming en beschikbaarheid van het product. Zodra je bestelling is verzonden, sturen we je binnen 24 uur een e-mail met alle nodige informatie over de levering. Hierin vind je ook je persoonlijke track and trace-code, zodat je te allen tijde op de hoogte kunt blijven van de status van je bestelling.

Betrouwbare Verzending

Bij Koffieapparaat.nu streven we ernaar om jouw bestelling in perfecte staat bij je af te leveren. We werken samen met gerenommeerde verzendpartners die zorgvuldig omgaan met de verpakking en bezorging van jouw koffieapparaat. Mocht er onverhoopt iets misgaan tijdens de verzending, dan staan we klaar om je te helpen en een passende oplossing te bieden.

Klantenservice

Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Heb je vragen over je bestelling, levering of andere zaken? Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar om je te assisteren. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. We streven ernaar om je zo snel mogelijk te antwoorden en je te voorzien van de informatie die je nodig hebt.

Bij Koffieapparaat.nu geloven we in een vlotte en transparante winkelervaring. We willen ervoor zorgen dat het bestelproces soepel verloopt en dat je met vertrouwen kunt uitkijken naar de levering van je nieuwe koffiemachine.

Wacht! We hebben nog iets voor je!

5% Korting

Vul uw email adres in en ontvang een 5% kortingscode in uw email!